Julen som gått


Bild: visualize.us

En sammanfattning av julen som gått;

Torsdagen den 22 /12
2 stämningsfulla skolavslutningar i kyrkan med traditionell julfika. Sonen spelade gitarr i en fullsatt kyrka, tro att man var en stolt mamma! Efter detta körde vi mot Göteborg och kvällen tillbringades med svärföräldrarna.

Lillejulafton 23/12
Vi besökte Lisebergs julmarknad och barnen åkte skridsko. De var riktigt duktiga, sonen har bara åkt 2 gånger tidigare och för dottern var det premiär! På kvällen var vi bjudna på norsk middag hos vänner i Lerum. Tråkigt nog blev Alva kräksjuk under kvällen så vi fick avbryta tidigare än planerat......Hon kräkte sedan hela natten....

Julafton 24/12
Eftersom dottern blev sjuk, fick vi ändra på alla planerna för julafton; istället för traditionellt firande med all julmat hos svärföräldrarna, valde vi istället att köra om - om utifall att vi andra också skulle bli sjuka. Vi ville inte heller utsätta de andra för denna ev. smitta. Så istället för att sitta vid ett framdukat julbord kl 12, satt vi i bilen på väg hem och åt en banan och drack Loka! Vi var hemma lagom till Kalle Anka och då åt vi en skinkmacka istället för kaffe och kakor. Sill och snaps blev det först igårkväll. Lite annorlunda julafton kan man nog säga!

Idag, juldagen 25/12
Dottern verkar något bättre. Själv har jag varit iväg på gymmet och sprungit första dagens program  i mitt 26-veckorsprogram inför Maraton! Kändes som en enkel start; 25 min löpning i lugnt tempo, men det var riktigt skönt!

Imorgon, annandag jul 26/12
Tanken är att mina föräldrar och pappas bror kommer hit och äter kalkon. Om nu dottern (och vi andra!) är friska!

God fortsättning! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0